2014-08-28 02:51:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Sikereit sokan irigyelhetik

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon lendületes és tevékeny, szívében tavaszt érez, lehet az idő bármilyen ön körül. Alkotóerejét, zsenialitását bőven kamatoztathatja munkahelyén. Ha úgy érzi, hogy erre nincs módja, akkor ideje új állás után nézni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Vonzza is a nagyvilág, és a nyilvánosság kihívásai, de mégis inkább biztonságban érzi magát, ha visszahúzódhat saját berkeibe. Igaza van, ez még a felkészülés ideje. Olyan most, mint egy pillangó a bábból való kibújás előtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Akár a politikusi pályát is választhatná, annyira jól megy most önnek a ködösítés, színjátszás. A legádázabb ellenségeit is megtéveszti, és a maga ügye oldalára állítja. Jól kihasználhatja e tehetségét karitatív, vagy a közösséget érintő ügyekben.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kis erőfeszítéssel sokat léphet előre a ranglétrán, vagy legalább az anyagi megbecsülés terén. A szokottnál rámenősebbnek kell lennie, vigyázzon, mert sürgeti az idő. A nők és az idősebbek támogatására ma biztosan számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében járó Vénusz és az Uránusz kedvező fényszöge különössé és érdekessé teszik, és vonzóvá az ilyen emberek szemében. De mindenki más kissé különcnek fogja tartani, és talán arrogánsnak is. Válassza meg jól, kinek fedi fel igazi énjét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sikereit sokan irigyelhetik, de ez még nem ok arra, hogy ellenséggé tegye őket. Legyen mindenkivel barátságos és kimért! A többit pedig bízza a sorsra! A jóakarók többen vannak, és igazából, a szíve mélyén mindenki inkább jó lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Intuitív és különösen élénk szellemű, és ezt a tehetségét most apró, sőt akár nagyobb pénzre is válthatja. Értékeit főnöke is elismeri, tegyen róla, hogy az elismerés több legyen puszta vállveregetésnél.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szívélyes és szenvedélyes: így a társasági élet középpontjává válhat. A nyár utolsó hetét igazán vétek lenne a négy fal között töltenie. Ha pedig mégsem veszi a nyakába a világot, hívjon vendégeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kicsit fáradt, ha teheti, válassza mégis az aktív pihenés valamilyen formáját a kikapcsolódásra. A sportok közül most az intellektuális játékok kötik le, de különösen vonzzák a fürdőhelyek is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Párkapcsolati gondjainak megoldását nem halogathatja tovább, különben az események sodorják magával, és nem biztos, hogy a legjobb irányba. Minden kapcsolat az adásról és a kapásról is szól, ezt kell elfogadnia és megtanulnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben kisebb veszteségek érték, de most eljött a jóvátétel ideje. Minden jó, amit most másokkal tesz, kamatostul térül meg. Persze nem pusztán öncélból, de nyitott és vidám mostanában, és ez vonzza a barátokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Művészi katarzisra vágyik, és ezt most kivételesen a munkájában is megadatik önnek. Akár ön egyedül, akár kollégáival valami olyat alkot, hogy az túlmutat magán. Adja bele szívét lelkét, itt most nemcsak a pénz a tét.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: